Recreant


De knackworstentocht 2016

MTB-Vereniging Zuidwolde e.o. heeft ruim 170 leden.

MTB-Vereniging Zuidwolde e.o. kent twee mooie parkoersen (tracks) aan weerszijden van de N48 autoweg; door de vele inhaakmogelijkheden van de tracks komen de recreant rijders uit de wijde omgeving van Zuidwolde.

De rijders die lid zijn geworden kennen de voordelen van ons lidmaatschap, je hoort dan bij een vereniging die de tracks onderhoudt, je krijgt korting op kleding en materiaal en je bent tevens lid van de NFTU voor verzekerd rondrijden op het fietsmateriaal.

Als bestuur willen we graag stimuleren dat er weer meer groepsgewijs samen gereden gaat worden. Dit kan tijdens de winter toertochten en in de zomer periode op de avond clubritten. Voor de beginnende en ook de gevorderde rijders onder ons willen we graag hieraan meer aandacht geven met het streven naar gelijke leeftijd / snelheid groepjes.

De afgelopen jaren zien we, gelukkig, steeds meer vrouwelijke MTB leden, een aantal hebben zelfs een groepje gevormd.

De clubrit voert je op de lente- en zomer avonden onder goede begeleiding over schitterende paadjes naar locaties die je doen genieten van het mountainbiken in onze eigen omgeving. We zijn een relatief jonge vereniging met veel recreantleden die we iets extra’s willen bieden.

De nieuwe verbeterde website willen we gebruiken voor communicatie en informatie. De leden die dezelfde gedachte hebben om MTB-Vereniging Zuidwolde als vereniging te zien voor gezamenlijke activiteiten (daar staat een vereniging nu eenmaal voor) meld je aan, laat van horen en stuur een berichtje naar recreant@mtb-zuidwolde.nl.