Speciale aanbieding voor leden van MTB vereniging Zuidwolde

Beste fietser,

Je kunt weer gebruikmaken van onze speciale aanbieding voor jullie: een abonnement van 1 oktober 2018 tot 1 april 2019 waarmee je onbeperkt kunt sporten bij Atlas Sport in De Wijk en Balkbrug. Dit kost je slechts € 25 per maand!

We hebben alvast een paar leuke tips voor je.

CXWorx

CXWorx geeft je core (rompspieren) in slechts 30 minuten een uitdagende workout, waarbij je werkt aan een mooi strak lichaam. De les bestaat uit oefeningen voor de buik, billen en de rug. Het is een hele goede aanvulling op een spinningles bijvoorbeeld. CXWorx is in De Wijk op maandag om 19.30 uur en in Balkbrug op maandag om 19.00 uur.

Skillbike

In De Wijk hebben we twee gloednieuwe Skillbikes staan. De SkillBike brengt de fietservaring van de buitenwereld naar binnen. Hij is uitermate geschikt voor wielrenners die het hele jaar door willen blijven trainen. Met deze fiets kun je ook in Nederland de hooggebergtes op te zoeken door de hellingsgraad met toegepaste belasting.

Aan de hand van je leeftijd, gewicht en geslacht kun je aan de slag. De Skillbike heeft zicht op je cadans, wattage, snelheid, hartslag en nog veel meer. Je krijgt bijvoorbeeld een beeld bij de verhouding tussen de inspanning van je linker- en rechterbeen.

 

Aanmelden?

Aanmelden kan online: www.atlassport.nl/tarieven, maar natuurlijk ook op de sportschool.

 

Met vriendelijke groet,

Bouwina en Arjan  Harthoorn
Atlas Sport

vrijdag, 5 oktober, 2018 tot zondag, 4 november, 2018